Ledig stilling

Moderne teknologi

SafeConsult arbeider utlukkende med den nyeste Microsoft teknologien, dette bidrar til at vi kan levere løsninger raskere og rimeligere enn med andre teknologier.

SafeConsult har jobbet med Microsoft .Net plattformen fra før den ble lansert, og de ansatte har også fungert som kursinstruktører både på .Net plattformen, men også for Microsoft Sql server.

God kommunikasjon

SafeConsult bruker mye tid og ressurser på å være gode på kommunikasjon. Derfor kan vi løse utfordringer raskt og enkelt.

Personlige egenskaper

Alle våre konsulenter er plukket ut etter sine personlige egenskaper, de skal fungere som de fremste teknologer når de utfører sitt arbeide, og samtidig virkelig forstå deg som kunde. De skal også forklare prosjektet slik at du føler deg trygg på avgjørelsene du må ta.

Daglig leder Tom-Erik Duestad, er en teknolog til fingerspissene, han har jobbet med Microsoft teknologi i en årrekke. Tom-Erik bruker mesteparten av sin tid på forretningsutvikling hos sine kunder, samt videreutdanning av konsulentene.

"Jeg liker Tom-Erik veldig godt, han har en særlig god evne til å forklare meg alle deler av prosjektene på en måte jeg lett forstår" - Jan Petter Røssevold, Produksjef - Opplysningsrådet for Veitrafikken.

Referanser

SafeConsult samarbeider med både Opplysningsrådet for Veitrafikken og Bilforlaget. Og har derfor veldig god kjennskap til bilbransjen. 

SafeConsult har utviklet alle verktøy og backoffice system for Opplysningsrådet for Veitrafikken, og OFV Bildata

SafeConsult har utviklet Bilnytt og lager alle kalkulatorer for Bilnytt, disse benyttes også av VG.

SafeConsult har utviklet en portalløsning for Yara, som gir Yaras kunder enkelt tilgang til sertifiseringsdokumenter for varer de har kjøpt.